RIGA GOMME MOUSSE
RIGA GOMME MOUSSE
Riga Gomme

RIGA GOMME MOUSSE

STANDARD 80/100-21

Art. No. 10058084
|

Ingen bedømmelser endnu.

VUP 1.007,37 kr. 2
820,81 kr. 1
Beskrivelse

RIGA GOMME MOUSSE STANDARD 80/100-21

Du får hurtigt et fladt dæk off-road. En skarp sten på det forkerte sted er nok, og et løb ville være forbi for dig. Det behøver ikke at være sådan! Få *Mousse, Standard Riga Gomme, "skumgummidæk" fra Riga Gomme og det er slut med punkteringer!
Sådan virker det: Mousse er en type gummi opskummet med gas. For at sikre, at gassen ikke slipper så hurtigt ud under deformation, anvendes et lukket poremateriale, og overfladen komprimeres. Dette giver et fremragende ringformet "skumgummidæk", der er monteret i dækket i stedet for slangen på terrængående konkurrencemotorcykler. Alt efter moussetype, dækstørrelse og fælgbredde svarer trykket til cirka 0,7/0,9 bar. Din fordel: Aldrig mere flade dæk! Mousse-dæk er ikke gadelovlige. Holdbarheden er op til et år, alt efter brug og pleje.

Riga Gomme Mousse er et italiensk topprodukt. Den køres af topkørere som Kevin Gallas og tophold som TTR Squadra Corse i alle internationale prædikatløb.

  • passer i dæk af forskellige mærker
  • inklusive gel (brug altid kun mousse gel til smøring, alt andet angriber materialet)
  • ikke godkendt til vejtrafik

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar