ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
ROTHEWALD
Rothewald

Rothewald momentnøgle

Art. No. 10091816
|

Ingen bedømmelser endnu.

fra 970,06 kr. 1
Beskrivelse

Rothewald momentnøgle

Der er få ting, der er mere irriterende end at overspænde eller på anden måde ødelægge en skrueforbindelse, når du servicerer, reparerer eller pusler med din motorcykel. F.eks. at skulle klippe i tændrør. På den anden side kan møtrikker og bolte, der er for løse, også give dig en masse problemer. Overhold derfor altid de momentværdier, som motorcykelproducenten har angivet for hver skrueforbindelse. Med disse Rothewald momentnøgler med 1/4" (10091816), 3/8" (10091817) eller 1/2" (10091818) drev kan du indstille og overholde værdierne meget præcist - udløsningsnøjagtigheden er kun +/- 3 %! Disse tre nøgler er kalibreret i overensstemmelse med DIN ISO 6789-1:2017 og dækker alle almindelige Nm-områder på motorcykler. Med hver af disse "premium" Rothewald-momentnøgler kan du skrue sikkert og præcist!
Nøglerne har en letlæselig hoved- og finskala i Nm i visningsvinduet. Drejehåndtagene kan indstilles trinløst og har en praktisk låsemekanisme. Skraldehovedet kan omstilles til rotation med og mod uret (kun moment ved rotation med uret) og er meget smalt og lille. Det betyder, at du nemt kan nå møtrikker og bolte, der er svære at komme til. Udløseren med kort vandring giver dig et tydeligt signal, når du har nået det indstillede drejningsmoment.

  • Reversibel skralde med kuglelås og trykknapudløser til rotation med uret/mod uret
  • plus/minus 3 % udløsningsnøjagtighed
  • Hoved- og finskala med visningsvindue
  • Låsemekanisme til hurtig og sikker justering af drejningsmoment; trinløs justering
  • Momentudløser kun til højregevind
  • med kalibreringscertifikat DIN ISO 6789-1:2017
  • rothewald momentnøgler leveres i en robust plastboks

Tilgængelige varianter:
  • 1/4" 5 - 25 Nm (10091816)
  • 3/8" 10 - 50 Nm (10091817)
  • 1/2" 40 - 200 Nm (10091818)

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar