SCAR SPECIHENSNØGLE
SCAR SPECIHENSNØGLE
Scar

SCAR SPECIHENSNØGLE

5,4/5,6/5,8/6/6,2/6,4/6,6

Art. No. 10062335
|

Ingen bedømmelser endnu.

VUP 216,34 kr. 2
193,96 kr. 1
Beskrivelse

SCAR SPECIHENSNØGLE 5,4/5,6/5,8/6/6,2/6,4/6,6

SCAR er en velkendt producent af kvalitetsprodukter af aluminium, titanium og carbon. Virksomheden er især kendt for sine aluminiumsfodstøtter med ståltænder 1. SCAR producerer også mange chassis- og tuningsdele, som bruges af mange professionelle kørere og hold.
Et eksempel på et sådant produkt er egernøglen med udskiftelige tilbehør. Dette værktøj er uundværligt til kontrol og stramning af egerne. Nøglen er lavet af CNC-bearbejdet aluminium, og de 8 beslag er lavet af varmebehandlet stål. Egernøglen fås i størrelserne 5,4 mm, 5,6 mm, 5,8 mm, 6 mm, 6,2 mm, 6,4 mm, 6,6 mm og 6,8 mm.

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar