Schuberth

SCHUBERTH S3 HOVEDPUDE

SKRÆDDERSYET PASFORM

Art. No. 20018180
|

1 Kundeanmeldelse

298,43 kr. 1
Beskrivelse

SCHUBERTH S3 HOVEDPUDE SKRÆDDERSYET PASFORM

Hovedpolstring medindividuel pasform
egnet til Schuberth S3

Målet med Schuberth Individual-programmet er at tilbyde alle SCHUBERTH-kunder en perfekt pasform, selv dem med meget ovale eller meget runde hovedformer.

HOVEDPOLSTRINGOVAL / LANGT HOVED:
I tilfælde af en meget oval hovedform har du mulighed for at tilpasse hovedpolstringen ved at installere en tykkere sidepolstring og en tyndere polstring i hjelmens baghovedområde.


HOVEDPOLSTRINGRUNDT HOVED:
I tilfælde af en meget rund hovedform har du mulighed for at installere en tyndere sidepolstring og en tykkere polstring i hjelmens baghovedområde.

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar