ABUS TRAVELGUARD SORT
ABUS TRAVELGUARD SORT
ABUS TRAVELGUARD SORT
ABUS TRAVELGUARD SORT
ABUS TRAVELGUARD SORT
ABUS TRAVELGUARD SORT
Abus

ABUS TRAVELGUARD SORT

KABELBINDERKODELÅS

Art. No. 10056481
|

1 Kundeanmeldelse

VUP 223,51 kr. 2
201,12 kr. 1
Beskrivelse

ABUS TRAVELGUARD SORT KABELBINDERKODELÅS

Bare at hænge hjelmen på styret uden at sikre den eller efterlade rygsækken uden opsyn - det burde være noget, som man bare kunne gøre. Fordi grundlæggende beskyttelse kan være så enkel.

Med Combiflex TravelGuard kan genstande som cykelhjelme, tasker og ski, men også barnevogne, låses hurtigt og pålideligt takket være den lette håndtering. Ideel til korte stop ind imellem og kan gemmes i enhver bukse- eller skjortelomme. Uanset om det er hos bageren eller ved ski-restauranten - det er en nem måde at beskytte din ejendom mod tyveri på. Den ekstra solide stålkerne og 3-cifrede kode giver den nødvendige beskyttelse. Den numeriske kode kan indstilles og ændres individuelt. En surringsløkke dannes med det 45 centimeter lange kabel, hvis længde frit kan justeres. På grund af denne fleksible struktur kan kabellåsen bruges på mange forskellige måder i hverdagen til at fastgøre genstande og til nemt at sikre din ejendom. Nu står intet i vejen for en hurtig kaffepause.

Specifikationer:

  • Kabellås med ekstra solid stålkerne
  • 3-cifret nummerkode kan indstilles og ændres selv
  • Kabellås med aftagelig låsemekanisme
  • Lille og let, passer godt i bukse- eller skjortelommen
  • Lukketype: kombination
  • Vægt: 80g
  • Farve: sort

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar