SYSBAG WP L 27-40L
SYSBAG WP L 27-40L
SW-Motech

SysBag WP sidetaske L

vandfast

Art. No. 10069990
|

Ingen bedømmelser endnu.

fra 1.649,59 kr. 1
Beskrivelse

SysBag WP sidetaske L vandfast

For alle, der foretrækker et fleksibelt taskesystem, som er lavet af TPU-materialer, i stedet for et hårdskal-system af aluminium eller plastik, er SW-Motech kommet frem til noget helt fantastisk: SW-Motech *SysBag WP*-kollektionen. Tre tasker i forskellige størrelser, som alle er udviklet til off-road brug. Takket være det omhyggelige valg af materialer og det omfattende håndværk er disse tasker vandtætte, udstyret med en roll-top-lukning og et overlappende låg, og er samtidig ekstremt robuste. Den største model er *SysBag WP L* med en kapacitet på 40 liter. På forsiden af denne taske er der et rummeligt ekstra rum, der giver plads til en regndragt eller kort i DIN A4-format. Bæltespænderne i det forreste rum er fastgjort til toppen, ellers kan grene eller rødder blive fanget der på smalle stier i terrænet. To vandtætte lynlåsrum på indersiden af tasken og låget giver ekstra opbevaringsplads til mindre genstande. Indertasken er også aftagelig, og to skillevægge med burrelukninger, der kan placeres hvor som helst, gør det nemmere for dig at organisere din bagage. Taskens yderkanter er dækket af robuste Hypalon-materialer. Med fire kompressionsremme på hver side kan tasken surres ned til en kompakt enhed, selv når den er let belastet.

  • Fremstillet af TPU materialer
  • Fastgørelse til PRO-sideholderen gennem løkker på bagsiden eller til andre bærere
  • 100 % vandtæt i hovedrummet
  • Roll-top af 210 Ripstop TPU
  • MOLLE-tilbehør til fastgørelse af ekstra tasker
  • forstærkede bærehåndtag
  • reflekterende detaljer
  • surringsøjer til fastgørelse af kabellåse
  • Burrelukninger til at fastgøre de overskydende bæltelængder
  • Aftagelig indertaske
  • Mål: 48,0 x 22,0 x 41,0 cm
  • Samlet vægt: ca. 2,9 kg
  • Samlet volumen: 27,0 - 40,0 l
Godt at vide:
*SysBag WP*-modellerne er dine pålidelige ledsagere til kompromisløse motorcykeleventyr. De tre modeller S, M og L adskiller sig med hensyn til bagagevolumen og måden de er fastgjort på. SysBag WP-modellerne fås enten enkeltvist, med adapterplade eller i et sæt med passende sideholder. Hvis man vælger den enkle lynlåsløsning på bæreren, skal man først sløjfe taskerne én gang på en adapterplade ved hjælp af remme og dobbelte D-ringe. Disse kan igen fastgøres enten til SLC-bæreren (S, M) eller til den aftagelige PRO-sidebærer (L). Alternativt kan alle tre SysBag WP-modeller også fastgøres bagpå, en bagagebærer eller sidebærere fra andre producenter ved hjælp af de medfølgende remme.


Leveringsomfang
1 x SW-Motech *SysBag WP L*
4 x løkkeremme
4 x skridsikre slanger
1 x lakbeskyttelsesfilm
Installationsvejledning
Montagemateriale

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar