Enduro og motocross hos Louis

R I D E

 

S L E E P

 

R E P E A T

 


Hvem har brug for asfalt for at have det sjovt?

Fra crossterræn til Sahara: At køre off-road på motorcykel er ren og skær spænding. Hvor kan du ellers relativt sikkert nærme dig dine grænser, og få så meget erfaring i køretøjskontrol på så kort tid. Du lærer meget hurtigere og mere intensivt i terrænet, end på vejen. Det er ikke for ingenting, at alle stjernerne i MotoGP træner på dirttrack og motocross-strækninger. Og at køre offroad er i øvrigt fantastisk for fysikken.

Har du nogensinde prøvet det? Der er nok af træningsmuligheder. Det kan eksempelvis være lovligt farbare mark- og skovveje, eller store træningscentre og crossterræn, hvor der også køres konkurrencer.

Uanset hvilken offroad-kørsel, der lige præcis passer til dig, så har vi det rigtige udstyr til dig. Fra de noget billigere modeller til nytilkommende udøvere som MTR og Fastway, til avancerede specialister som Alpinestars, Fox og O'Neal.Enduro og Motocross-teknik

Man bliver beskidt af at lege, hvor der er snavset. Offroadkørsel betyder derfor også større krav til rengøring og pleje, vedligeholdelse og reparationer, slid- og reservedele. Så det er godt, at Louis også har et kæmpe udvalg til dette.


Enduro og Motocross-beklædning

Kravene til beskyttelsesudstyr er her klart forskellige fra kravene til vejkørere. At falde er simpelthen en del af offroad. Men hastighederne er normalt meget lavere. Fokus her er mindre på slidstyrke og mere på stødbeskyttelse. Og fordi kørsel på løst underlag også er fysisk krævende, skal offroad-beklædningen være så luftig som muligt.

Enduro og Motocross-hjelme

Enduro og Motocross-briller

Enduro og Motocross-handsker

Enduro og Motocross-støvler

Enduro og Motocross-beskyttere

Enduro og Motocross-beklædning