Hvordan nyrebælter beskytter motorcykelføreren

Nyrebælter hører til de mest solgte beklædningsdele til motorcykelførere. Der må derfor være noget om "biker corsagen". Men hvad er formålet med et nyrebælte, der er mange teorier. Og det er grund nok at sørge for klarhed.

Nierengurte

Hvad nyrebælter kan, og hvad ikke

At nyrebælter bruges til at beskytte nyrer mod rystelser og vibrationer, er en ammestuehistorie. Og du skal heller ikke være bange for at nyrerne bliver kolde uden et bælte. Bæltet holder selvfølgelig kulde og træk væk, men dette er primært en fordel for ryggens muskler. Nyrebæltet understøtter også. Alt dette forebygger spændinger, skåner konditionen og forbedrer kørekomforten på lange ture. Et nyrebælte er derfor en god ting at investere i. Men spørgsmålet er selvfølgelig: hvilket? Svaret afhænger meget af, hvornår bæltet skal bruges.

Nierengurt richtig ansetzen

Hvilket nyrebælte er det rigtige?

Bæltet bør dække det udsatte rygområde mod træk på varme dage, f.eks. mellem (MC-)jeans og læderjakken, men skal selvfølgelig helst også være åndbart. Et eksempel på en sådan kandidat til det flotte vejr ses af billedet til venstre.

På kolde dage anbefales bælter med flere lag. Neoprenagtige, elastiske skumstoffer er egnet som materiale til yderstoffet, kombineret med en inderside af fleecestof eller et termofor, som eventuelt også kan tages af. Når det er helt koldt, fås bælter med lommer til gel-varmepuder. Noget som er rigtigt dejligt, når temperaturen bliver lav.

For alle modeller gælder: nyrebæltet skal sidde over undertøjet og under motorcykeljakken. På den måde opfylder det bedst sin funktion.

Nierengurte Auswahl

Funktionswäsche

Funktionstøj

Før i tiden sagde motorcykelførerne: "enten fryser du eller sveder du." I dag har Louis stort udvalg af funktionstøj, som holder kroppens klima på et behageligt niveau.