Hverdagsegnet motorcykeltøj 


Certificeret beskyttelsesudstyr et fritidslook Fuld sikkerhed – fuld egnethed til hverdagsbrug.

Sikkert motorcykeltøj er vigtigt og nødvendigt. Det beskytter os mod skader, vejr og temperaturer. Men indrømmet, nogle gange er det irriterende og afslører også sin manglende egnethed til hverdagsbrug senest, når man vil lave noget, når man er ankommet til rejsens mål. Med læderdragt til kontoret? Med turdragt til koncert?  

Ville det ikke være dejligt at have noget sikkert motorcykeltøj, som du kan bære normalt hver dag

Det er ikke noget problem! Hos Louis får du certificeret motorcykeltøj, hvor man ikke kan se den beskyttende funktion. Der er noget for enhver stil. Så du kan se smart ud ved siden af motorcyklen, og er altid sikker undervejs.


Jeans-jakker & jeans

Tekstiljakker

Læderjakke

Jogger, leggings, chinos

City-støvler
Usynlig beskyttelse – hvordan går det?

Specialfibre 

For at forvandle hverdagstøj til beskyttende motorcykelbeklædning, er vi ofte afhængige af modstandsdygtige højteknologiske fibre. For eksempel bruger vi slid-, rive- og skærefast Armalith®, som er fremstillet i forbindelse med UHMWPE-fibre fra rum- og militærteknologien. De uforgængelige, lette og varmebestandige DuPont Kevlar®-fibre bruges, ligesom de alsidige Cordura®-fibre. Hård, teknisk denim med et autentisk look og følelse, samtidig med at den er mindst 4 gange mere slidstærk end bomuldsdenim af samme vægt. Eller også Dyneema®, en ultra-højmolekylær fiber, der er 15 gange stærkere end stål med samme vægt. Maksimal styrke med minimal vægt.

Tests & certificeringer 

Lige meget om det er med eller uden specielle fibre – det motorcykeltøj, som du kan købe hos Louis er altid blevet testet og certificeret. Det betyder, at det er testet for rive- og slidstyrke i henhold til officielle specifikationer og klassificeret som personligt beskyttelsesudstyr (PPE).

Sikkerhedssømme 

Vores motorcykeltøj er altid forsynet med sikkerhedssømme.Med denne syteknik bliver materialet først syet med en stor overlapning. Det overskydende maeriale foldes så igen og sys igen. Dette skaber en meget slidstærk og rivefast dobbeltsøm.

Beskyttere 

Der er sket meget inden for fremstillingen af beskyttere. Det er nu muligt at producere beskyttere med fremragende stødabsorberingsværdier, som stadig er meget tynde, bløde og fleksible. Nogle gange er det svært at tro, at det er en rigtig beskytter, du har foran dig. Alle beskyttere, som du finder i vores motorcykeltøj, er certificeret og testet. Du hverken ser eller mærker dem næsten ikke, men de beskytter dig pålideligt.