MC-transport med tog

Tips og information om MC-transport med toget: Efter at Deutsche Bahn har indstillet driften af deres biltog, udfylder flere forskellige udbydere nu dette hul i markedet.

Især for MC-kørere fra Norden er biltoget ikke kun et komfortabelt, men også billigt transportalternativ, hvis man modregner udgifterne til brændstof, dækslitage, vejafgifter og overnatning. Man kører ind på banegården i Hamborg eller Düsseldorf om aftenen, parkerer motorcyklen på vognen og finder sin rullende hotelseng. Næste morgen ankommer man på en af destinationsbanegårdene - enten lige ved Alperne i Tyrol eller i Wiens centrum. Læssepersonalet tager sig af den korrekte transportsikring ved hjælp af et specielt fastspændingssystem. Din motorcykel er sikret under transporten.

de-ideen-transport-icon-helm.gif

Pas på loftet
Når du kører ind i transportvognen, skal du have din hjelm på. På grund af den lave loftshøjde er der risiko for kvæstelser!

ÖBB Zug für Motorrad Transport

ÖBB

Biltogene fra de østrigske statsbaner kører dagligt på forbindelserne Hamborg-Wien og Düsseldorf-Innsbruck. Der er andre forbindelser fra Østrig mod Italien og i selve Østrig.

Foto: © ÖBB/Harald Eisenberger

Urlaubs Express Zug für Motorrad Transport

Urlaubs-Express

Biltogene fra Urlaubs-Express kører om sommeren fra Hamborg og Düsseldorf til fem destinationer i Italien, Østrig og Tyskland. Læs bare motorcyklen op, og ankom udhvilet efter en nat i vores hyggelige ligge- og sovevogne lige dér, hvor det er en fornøjelse at køre.

Alt omkring emnet MC-transport