Returnering? Det er helt i orden!

Postbuddet

Shopping uden risiko: Hos Louis kan du nemt returnere varer, du ikke bryder dig om, og få pengene tilbage.

For at vi kan betale portoen for din varereturnering for dig, kan du oprette og udskrive en returlabel på DHLs returneringsportal. Denne label klæber du på din pakke, og afleverer den på dit lokale posthus.

Aflevering i en filial
Returnering

Du kan også aflevere produkter købt via postordre/nettet i alle Louis-filialer (undtagen i Wallisellen/Zürich). Da medarbejderne i filialerne ikke altid kan se, om du allerede har betalt dette produkt, kan de ikke udstede noget tilgodebevis for varer leveret via postordre/nethandel. Vores medarbejdere i filialerne tager gerne imod din vare, og sender den videre til afdelingen for postordre/nethandel i Hamborg sammen med et evt. efterfølgende tilgodebevis.

Frivillig returret i 2 år
Euro-sedler og mønter

Ud over din lovbestemte afbestillingsret inden for 14 dage (se Generelle forretningsbetingelser), giver vi dig for mange produkter frivilligt en returret på to år. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, uanset årsag, tager vi det retur inden for 2 år, og erstatter straks købsprisen. Eneste forudsætning: Varen skal være ubrugt - altså ny - og ubeskadiget. Hvis den aktuelle salgspris for produktet skulle være lavere, erstatter vi dette lavere beløb.

Send produktet til os sammen med købskvitteringen, så vidt muligt i originalemballagen, og sørg for, at det ikke kan blive beskadiget under transporten.

Den frivillige returret omfatter ikke: Bøger, tidsskrifter, landkort, billed- og lydmedier samt fødevarer.

Flere lande

Husk tilstrækkelig porto på din varereturnering. Vi kan kun acceptere betalte pakkeforsendelser.

Vores adresse er:
Detlev Louis 
Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH
Warenretoure
21027 Hamburg
GERMANY