Reklamationsvejledning

Har du modtaget et forkert eller endda fejlbehæftet produkt? Her finder du alle oplysninger vedr. reklamation.

Hos Louis kontrolleres alle produkter grundigt inden afsendelse. Alligevel kan det ind imellem ske, at du modtager forkerte eller fejlbehæftede varer. Sådanne produkter kan du naturligvis returnere eller reklamere over. Og det er uanset, om du har købt det i en Louis-filial eller via postordre/nettet.

Reklamation ved postordre/nethandel

For at kunne behandle din reklamation hurtigt, har vi brug for at få produktet samt købskvitteringen (evt. i kopi) af dig. Hvordan du bedst returnerer en vare, forklarer vi dig i kapitlet Returnering.

Transportskader

Kontrollér, at pakken er ubeskadiget, mens leverandøren af pakken stadigvæk er til stede. Hvis pakken er beskadiget eller åbenlyst er blevet repareret af transportfirmaet ved hjælp af tape, bedes du straks reklamere over skaden hos leverandøren af pakken, og få vedkommende til at bekræfte din reklamation skriftligt. Er du i tvivl, bedes du nægte modtagelsen af pakken, og kontakte os. Vi sender dig hurtigst muligt en ny.

Reklamation i en filial

For at kunne behandle din reklamation hurtigt, har vi brug for at få produktet samt købskvitteringen (evt. i kopi) af dig. Du kan også aflevere produkter købt via postordre/nettet i alle Louis-filialer (undtagen Louis filialer i Schweiz). Da medarbejderne i filialerne ikke altid kan se, om du allerede har betalt dette produkt, kan de ikke udstede noget tilgodebevis for varer leveret via postordre/nethandel. Vores medarbejdere i filialerne tager gerne imod din vare, og sender den videre til afdelingen for postordre/nethandel i Hamborg sammen med et evt. efterfølgende tilgodebevis.

Reparationsordrer

Hvis et produkt købt hos os går i stykker under brug, er det ofte muligt at reparere det billigt hos os eller via producenten.

Kontakt os, før du sender produktet ind, og giv en kort beskrivelse af skaden (helst også med et foto på e-mail). Så finder vi sammen med dig ud af, om vi kan hjælpe dig, og hvordan. Vi oplyser dig naturligvis om prisen før reparationen. Send venligst produkterne til reparation til os i ren tilstand - på forhånd tak.

Kontakt

Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH
Rungedamm 35
21035 Hamborg
Tyskland
Tlf.: +45 88 74 1105
E-mail: info@louis-moto.dk

Du naturligvis også henvende dig til os på Kontakt.