Service i særklasse

Service i særklasse

Vi er stolte af vores produkter - og af vores engagement for kunderne.

Vores service i særklasse gælder både for besøg i en af de 85 filialer og for vores Louis onlineshop eller de andre shoppingmuligheder. For vi ved, at kun tilfredse kunder føler sig godt tilpas og forstået; de kommer igen og anbefaler Louis til andre.


LouisCard

LouisCard

Med dit gratis Louis Card får du fra og med 1.3.2019 3 års garanti på alle dine køb fra Louis-varesortimentet - gælder ikke batterier, sko og støvler.

Desuden samler du ved hvert køb værdifulde rabatpoint. Når de har nået en bestemt værdigrænse, kan du modregne dem i dine næste køb.

Du modtager værdifulde rabatkuponer og invitationer til sær-kampagner på e-mail, og kan nemt og gratis returnere varen igen, hvis den ikke falder i din smag.

Overblik over dine fordele:

 • 3 års garanti - større sikkerhed
 • Værdifulde rabatpoint - godt for pengepungen
 • Personlige invitationer - bedre og hurtigere information

Dette tilbud gælder i alle lande.

Hvis du er interesseret, skal du bare tage fat i servicepersonalet i Louis-filialen eller ringe til Louis-servicecenteret på 040-734193-60. Du kan også tilmelde dig nemt og direkte på nettet.

Læs mere

Louis installationstjeneste til kommunikationssystemer

Louis installationstjeneste til kommunikationssystemer

Vil du helst undgå at udsætte dig selv for farer, men gerne fortsætte samtalen? Vil du udstyre din nye hjelm med et nyt kommunikations- og entertainmentsystem? Så lad os montere det for dig på en professionel måde inden forsendelsen! På den måde slipper du for arbejdet og kan straks anvende systemet. Til kun 24,99 €1 pr. hjelm.

Overblik over dine fordele:

 • Intet arbejde – mere fritid
 • Ingen angst for monteringsskader - fuld produktgaranti
 • Teknisk kompetence fra Louis - teknikken kører med sikkerhed

Dette tilbud gælder ved postordre/køb på nettet og i alle Louis-filialer i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland.

Hvis du er interesseret, kan du tage en snak med servicepersonalet i en Louis-filial eller ringe til Louis-servicecentret på 040-734193-60. Du kan også bare lægge denne serviceydelse i varekurven sammen med din bestilling, den ønskede hjelm og et system, der passer til!

1Alle priser er inkl. moms

Louis gratis retur

Louis gratis retur

Du forventer køb på den nemme måde uden nogen form for risiko: hos Louis kan du nemt returnere varer, du ikke bryder dig om, og straks få pengene tilbage.

Overblik over dine fordele:

 • Ingen ærgerlige ekstraudgifter
 • Nem håndtering – lige som du vil ha' det

Dette tilbud gælder ved postordre/køb på nettet i Europa (udvalgte lande) og i alle Louis-filialer i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland.

Hvis du er interesseret, kan du tage en snak med servicepersonalet i Louis-filialen, eller ringe til Louis-servicecenteret på 040-734193-60. Du kan også selv læse mere online!

Læs mere

Louis 2 års returpolitik

Louis 2 års returpolitik

Vi giver 2 års returret på produkter, som du kan købe hos os. Du kan ombytte varen eller få erstattet den aktuelle salgspris. Produktet skal selvfølgelig være i ubeskadiget original emballage, være ubrugt og alt skal være intakt. Der findes et par lovbetingede undtagelser, som du kan finde på den tilknyttede underside.

Overblik over dine fordele:

 • Fejlkøb kan ophæves
 • Pengene retur eller en anden vare
 • Returnering af supernemt - vi mener det!

Dette tilbud gælder ved postordre/køb på nettet i Europa og i alle Louis-filialer i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland.

Hvis du er interesseret, skal du bare tage fat i servicepersonalet i Louis-filialen, eller ringe til Louis-servicecenteret på 040-734193-60!