Udmærkelser

Lønnen ved at arbejde for vores kunders tillid og tilfredshed er altid stor og for os også en tilskyndelse til at gøre det endnu bedre.


MOTORRAD: Best Brand læservalg 2022

MOTORRAD: Best Brand Leserwahl 2020

... for valget af den bedste filial og bedste onlineshop.

For 17. gang i følge har læserne af tidsskriftet MOTORRAD valgt os som den bedste forretningskæde for motorcykeltøj og tilbehør. Og ikke kun det: Vi har også vundet stort inden for den nye kategori bedste onlineshop.

Vi er utroligt glade for denne tillid og gør for fremtiden også alt for at være den bedste partner for dig og din motorcykel.


LOUIS ONLINESHOP ER TESTVINDER!

Valgt til Top-Shop 2020 af tidsskriftet MOTORRAD

MOTORRAD: Top-Shop 2020

Vinderens webside er baseret på erfaring, er stor og overskuelig og er fyldt med mange detaljer. Og dertil kommer en enestående, løsningsorienteret hjælp, der altid er til at få fat i: med rette vores testvinder.

*MOTORRAD, udgave 14/2020


MOTORRAD: Top Service 2018

Top Service 2018

"Venlig, hurtig og utrolig kompetent"

Louis vinder også inden for disciplinen kunderådgivning.

Europas største motorcykeltidsskrift ønskede at finde ud af kvaliteten på onlineshoppers rådgivning og testede ti motorcykel-shops via telefon og e-mail*. Testens kriterier var kontakt, rådgivning i telefonen, rådgivning pr. e-mail samt tilbuddet af informationer på websitet. Louis fik de fleste points samt vurderingen "rigtig god".

Testernes resultat:

"Venlig, hurtig og utrolig kompetent – Louis' onlinekunder får en næsten perfekt rådgivning uanset spørgsmålet. Og de rigtigt gode informationer på websitet fuldender billedet. Testvinder, bravo!"

*MOTORRAD, udgave 5/2018