#BIKERATHEART

Kører du MC? Elsker du motorcykler? Hvilken type er du? Asfaltfræser, langturscruiser, vild hobbymekaniker eller offroad-globetrotter? Er din motorcykel dit et og alt? Velkommen blandt venner med samme passion! Velkommen hos #BIKERATHEART.

Hvad er #BIKERATHEART?

#BIKERATHEART er følelser. Det er den grænseløse glæde ved acceleration og hastighed. Det er, når man myldrer ind i svingene. Det er både når motoren starter, og når den varme manifold tikker, når du stiller maskinen fra dig.

#BIKERATHEART står for fascination. Det er den uendelige begejstring for motorcykler. Det er lysten til motorcykelteknik - som vi deler med dig. Og det er glæden ved motorcykeltøj, udstyr og tilbehør.

#BIKERATHEART er engagement. Det er den overvældende lidenskab, hvormed du fortæller om dine erfaringer og oplevelser. Det er din lyst til at diskutere og ønsket om at dele det hele med andre: på turene, på træf og online.

Hvem har #BIKERATHEART?

Millioner af mennesker kører motorcykel. Mænd og kvinder. Alle har naturligvis deres egen særlige forkærlighed og motivation. Men de har allesammen #BIKERATHEART. Her kommer fire eksempler. Måske kan du genkende dig selv.

Du elsker eventyr

Væk fra hverdagen, ud i friheden. Her finder du balance. Funktion er obligatorisk, her er kvalitet en forudsætning. Din MC er målet - dit eventyr er midlet.


Du er individuel

Alt er afstemt efter din MC og din stil. Og alt skal være perfekt, lige efter dine forestillinger. Normal? Ellers tak! Men altid med stil.


Du elsker at køre MC

Det er lige dig. Alt andet er mindre vigtigt. Du har ikke brug for 10 todelte køredragter og 5 hjelme - det vigtigste er, at den ene dragt, du har, passer. Alt andet fjerner bare fokus fra selve kørslen.


Du overskrider grænser

Du definerer med stor selvbevidsthed dig selv som MC-kører og mere til. Du ånder og lever for det. Det vigtigste er power, larmende og ekstrem - og helst det hele på én gang. Du er sulten, vild og med på den værste!

Det er rigtigt - trods kæmpestore forskelle har vi det allesammen. Og hvis det er tilfældet, er du også en af os. Så er vi et stort fællesskab og #BIKERATHEART forbinder os.


Hvad betyder det for dig?

#BIKERATHEART fylder hele dit liv. Del det, og giv det videre til dine venner på Facebook, Instagram, YouTube. Så vokser vores fællesskab. Gør det tydeligt for alle, at du har #BIKERATHEART. Og du vil selv blive en del af det.

Instagram Wall
Zeig was Dich bewegt

Vis, hvad der motiverer dig

Din MC, dit udstyr, dine billeder, dine videoer, dine venner og dine spørgsmål. Vis det til os - vis det til alle! Og brug hashtagget #BIKERATHEART, for du er en del af det.

Werde Teil der Community

Bliv en del af fællesskabet

Ved at bekende dig til #BIKERATHEART ved at dele hashtagget og give det videre, bliver du en del af vores fællesskab. Jo større dette fællesskab bliver, jo mere får du tilbage. I form af MC-viden, -teknik, -erfaring, -billeder, -videoer og -news.

We are social

Vores indsats for #BIKERATHEART

Louis støtter #MOTORCYKELIHJERTET. Vi tror på ideen, styrken og ånden bag dette hashtag. Derfor vil du også hele tiden opdage nye ting omkring det. På internettet og selvfølgelig også overalt hos Louis.


Motorradfahrerinnen erobern die Straßen

Louis-portrætter

"Når en lidenskab bliver til et arbejde".

Her fortæller medarbejdere deres historie om, hvorfor de hos Louis har fundet deres drømmejob, og hvad MOTORCYKEL I HJERTET betyder for dem.


En stærk forbindelse: MEHRSi og #BIKERATHEART

Navnet "MEHRSi" står for 'Mere sikkerhed for MC-kørere'. Det er navnet på en almennyttig organisation, der arbejder for anbringelsen af underkøringsbeskyttelse på autoværn i farlige sving. Underkøringsbeskyttelsen betyder ved uheld, at MC-køreren ikke glider ind under autoværnet og pådrager sig alvorlige kvæstelser på grund af det faste, skarpkantede autoværn og andre komponenter.

Når du køber det røde "MOTORCYKEL I HJERTET“-armbånd, som kun fås hos Louis, støtter vi MEHRSi med 1,- euro pr. stk. Tak for hjælpen!

Motorrad im Herzen Armband

Louis har #BIKERATHEART

I mere end 80 år har motorcykler og motorcykelkørsel været vores ting. Allerede firmaets grundlægger, Detlev Louis, var ikke kun fuldt fortrolig med køretøjer, teknik og tilbehør inden for emnet motorcykler, han var også selv passioneret MC-kører. Ligesom mange af vores medarbejdere. Sammenhængen mellem hobby og erhverv giver os mulighed for at ånde og leve for #BIKERATHEART.